Fris aan de slag!

De vakantie tijd zit er weer voor mij op. Tijdens de vele fiets- en wandelroutes door de Veluwe heb ik inspiratie gekregen voor het maken van nieuw werk. Deze omgeving Speulderbos bij Drie is zeer het bezoeken waard wat cultuur en natuur betreft.

Bezoekwaardig voor jou

  • De papierexpo in het coda museum in Apeldoorn is prachtig.
  • Zeer bijzonder is de foto expositie van Jimmie Nelson in het Afrika museum in Berg en Dal.

Open dagen 5 en 6 sept en nieuw cursusaanbod

Het nieuwe cursusaanbod voor komend seizoen staat weer online. U kunt u inschrijven voor workshops en cursussen. Tijdens de open dagen tonen cursisten hun werk van afgelopen tijd en er zullen demonstraties te zien zijn.

Gezocht! Vrijwilligers voor schoolactiviteiten

Afgelopen periode heb ik twee leuke schoolprojecten afgerond in de kindercampus wandelbos. Ik ga komend jaar op maandagmiddag en donderdagmiddag beeldende vorming geven aan de leerlingen. Omdat de klassen groot zijn, het vak veel structuur, voorbereidingen en afwerking vraagt zoek ik vrijwilligers die mij structureel op deze vaste dagdelen willen helpen. Ik zoek mensen die het leuk vinden om met kinderen om te gaan, handig zijn en hand en spant-diensten willen verrichten tijdens deze middagen (een kleine vergoeding voor vaste vrijwilliger is mogelijk). Je kunt me contacteren via deze link!

Met kunstzinnige groet,

Ceciel