Op zaterdag 6 en zondag 7 september zijn er tussen 11.00 en 17.00 uur demonstraties te zien in verschillende keramische technieken. Daarnaast exposeren mijn cursisten hun nieuwe beelden die veelal een natuurlijke organische uitstraling hebben. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en inschrijven voor een van de cursussen of workshops van het nieuwe seizoen.

Algemene informatie
In mijn professionele, maar ook sfeervol ingerichte atelier wordt vooral gewerkt met klei. Alle deelnemers worden vakkundig begeleid, zowel groepsgericht als individueel. Het is bijzonder rustgevend en een belevenis om op een ambachtelijke mannier klei te leren vormgeven in o.a. de cursus keramiek.

Naast het favoriete portret- en model boetseren heb ik voor de druk bezette mensen onder ons, verschillende weekendworkshops ontwikkeld waarin een aantal technieken te leren zijn. Voor mensen die graag zelfstandig willen werken zijn er de atelierdagen waar zij aan eigen ideeën kunnen werken. Er is ook weer de mogelijkheid om in te schrijven voor de werkweek CreCul (creatief en cultuur.) Een week creatief en kunstzinnig werken aan een thema.

Het atelier is voor jong en oud een interessante werkplek, waar de zintuigen geprikkeld worden en de cursisten uitgedaagd. Laat je verrassen en geniet van het culturele, kunstzinnige aanbod van activiteiten.